Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

DISCOUNTJERSEY

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- fotbollströja med eget namn schemaläggning
- real madrid tröja 3 år i rad som den första
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031
<< Octobre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter discountjersey à vos favoris
 real madrid tröja 3 år i rad som den första Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

DeGeya röstades Manchester United MVP real madrid tröja 3 år i rad som den första personen i Red Devils historia I går kväll var Manchester United Club värd årliga prisutdelningen för år 2015/16, Degea för tredje året i rad, fansen valde den bästa säsongen - Sir Busby årlig Bästa spelare blev han också den första Manchester United-spelaren för att vinna MVP fotbollströjor barn 3 år. Dessutom blev Smolin rankad bästa säsongen av lagkamrat, medan Mashale tog säsongens bästa målpris. Sir Busby Jazz Player of the Year Award Från och med 1988 röstar fansen, från april till omröstning. I slutändan trycker De Geya på alla lagkamrater för det tredje året i rad, efter att bara C Lo har blivit vald tre gånger, men inte i tre på varandra följande år.


I 32 Premier League-framträdanden denna säsong spelade Degea 14 matcher utan att förlora ett mål och hette årets PFA-spelare. De Gea sade: 'För mig är det svårt att säga vad vunnit denna utmärkelse tre år i rad är fantastiskt, jag är mycket nöjd, det Real Madrid RONALDO 7 hemmatröja billiga fotbollströjor 2017-2018 är en ära, jag vill tacka fansen, de är de bästa i världen på mig. vill tacka alla, kommer vi att fortsätta att kämpa, jag tror att alla i omklädningsrummet är mycket viktigt, och nu måste vi kämpa för mästerskapet på Wembley är också viktigt, om vi vinner FA-cupen, skulle det vara en bra Av säsongen. billiga fotbollströjor 'När han frågades av FA Cup-halvfinalen sparade Lukaku-skott, sa Degea:' Under träning sparkade min lagkamrat 10 straff, jag har inte sparat 1 Men jag räddade det viktiga straffet tack vare Mashals mål, och nu nådde vi finalen. 'Van Gaal berömde också kärleksviljan:' Alla vet att han var inbjuden att gå med i Real Madrid (data ), Hans flickvän bor också i Madrid, hans föräldrar är också spanska. Real Madrid är en bra klubb, men han är fortfarande här, han förtjänar denna pris. 'Smolin var bästa lagspelare under säsongen Smolin var den bästa säsongens lagkamrat, det här namnet England försvarare denna säsong, mycket bra, spelade för mer än 50 matcher för Manchester United, och Carrick, Rooney missade fältkaptenen, för att hjälpa Manchester United att hålla 17 matcher utan att ingå.


Smolin sade: 'Jag är hedrad att namnges den bästa lagkamrat, hade en hel del spelare har vunnit denna utmärkelse, så att jag kan bli en av dem mycket nöjd med min Blinder och mycket stabil, bära armbandet är stor. Tränaren är också mycket förtroende för mig nu ser jag fram emot Wembley om några veckor senare för att vinna en annan trofé. 'Och med debuten om Liverpool (data) som gjorde målet vann Mashal Säsongens bästa målpris. Marshall sade: 'Det atmosfären är mycket trevligt, tack tränaren litade på mig och låta mig spela, är också mycket positiv till mina lagkamrater, tacka dem, jag kan göra mål, poäng i början av säsongen kan vara till stor hjälp, jag vill  ronaldo tröja nästa säsong Fler bollar. 'För andra utmärkelser, namngavs Rushford Manchester United årets spelare U18, medan Cameron-Boswell-Jackson rankade U21 bäst. 15 matcher 7 mål Rush Crawford sade: 'Det är lite galen, jag är fortfarande en liten reaktion, men det betyder en hel del, jag är född i Manchester, detta är min dröm som jag vill tacka alla tränare, inklusive Bart, Joe. Isis och min familj. '(Wing)

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 13-01-2018 à 14h24

  Retour à l'accueil du blog Article suivant »

 Articles dans la męme catégorie
- fotbollströja med eget namn schemaläggning


 Liste des commentaires Ecrire un nouveau commentaire


 Ajouter un commentaire
Titre
Commentaire
:) ;) :o :D :s :( :@ :clown: :$ :star: +o( ^|
8( :] (6) (h) :p 9| :'( (y) (n) :| 8-| :{
:?: :nrv: (l) (u) :o/ :pig: :hand: (h5) :yin: :nuc: :x ;D
Auteur
E-Mail (facultatif)
Blog (facultatif)
Se souvenir de mes informations
Recopier le code ci-contre :


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter ā NetVibes
Ajouter ā Google
Ajouter ā Yahoo
Ajouter ā Bloglines
Ajouter ā Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumičres
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 08-01-2018 à 04h46 | Mis à jour le 23-03-2018 à 14h00 | Note : Pas de note